post

Endnu en uge er gået og der er igen blevet arbejdet hårdt i haven(o:
Vejret har været rigtig fint, bedst lørdag, men skønt det er blevet lidt varmere i vejret.
Denne weekend er gået med lidt projekter i køkkenhaven. Der er blevet sat en række jordbær ekstra af stiklinger fra de gamle planter og så er der blevet sat 2 rækker med kartofler.
Har valgt at prøve den tidlige sort Hamlet som skulle være en god fast kartoffel som kan bruges både til bagning og kogning. Senere på måneden vil vi sætte en række med en sen sort som f.eks. Sava så vi har til lidt længere. Vi plejer tit at have kartofler helt indtil frosten sætter ind så længe der er hyppet godt med jord op omkring holder de sig fine i lang tid.
Der er ikke noget bedre end når man endelig kan få den første nye kartoffel(o:
Som I kan se vokser rabarberne også rigtig fint, så kan vi snart lave mere rabarbersaft.

Denne weekend fik jeg endelig fanget et billede af andemor(o:
Stod et godt stykke væk da jeg tog billedet, så kunne ikke se om hun var der inde, kunne bare se en masse fjer, men blev så glad da jeg kom indenfor og så billederne. Inde i huset ligger andemor lige så fint og ruger på sine æg. 26-28 dage skal der vist gå inden der kommer ællinger, kan næsten ikke vente(o: Her til aften gik hun rundt på kanten foran andehuset og drak vand, man bliver så glad hver gang man ser hende for så er der stadig chance for ællinger.

Vi har også været igang med at gøre klar til at vi til foråret skal have 2 nye fedekvæg på græs. Da vi havde minigraver til klargøring af hæk og juletræer i efteråret fik Martin også gravet huller til hegnspæle på vores eng, Dem har vi idag fået fyldt op og stampet med grus, så pælene står godt fast. Vi havde sidste år problemer med at der ikke var nok græs til de kvæg vi havde, så i år vil vi have 2 stykker som de kan skifte imellem.

Sidst men ikke mindst er der blevet samlet sammen af alt det der var visnet ned på blomsterengen, 1300 kvm.
Det får man varmen af, men Oliver var god til at hjælpe, han hyggede sig ihvertfald og byggede en bil af alt det der var revet sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *