post

Sidste efterår fik vi jo krydset endnu et af vores ønsker af listen til drømmehaven, et piletræ.
Drømmen om et stort piletræ nede ved søen hvor vinden tager i dets grene og man kan ligge neden under i skyggen og læse en god bog, lege med Oliver, eller tage en morfar. Ja der er faktisk mange muligheder(o; Det er så skønt at se at træet har overlevet vinteren og nu springer ud.

Det ene af vores mirabella træer er også sprunget ud. Var lige ude her til aften for at tage nogle billeder efter Oliver var kommet i seng, en rigtig smuk dag og aften.

Da vi havde lavet bålstedet sidste forår, skulle der en masse nye planter til. Vi købte blandt andet tre froskellige slags stenbedsplanter: Aubrieta hybrid Agnete og Blaumeise, Saxifraga x arendsii.
Det har vist sig at være et fantastisk køb, de er allerede begyndt at springe ud nu og så pynter de hele året rundt, samt dækker bunden så der ikke kommer så meget ukrudt. Bare på et år er de vokset rigtig meget. Nogle gange kan man være heldig at få en masse på tilbud, vi fik 10 planter for 50.- i Plantorama(o:

Bonderoserne er også på vej op, det ligner næsten en masse små slanger der er på vej op imellem flisen. Bliver så smukt når de går i blomst.  Alle vores almindelige roser er også blevet beskåret. Har endelig fået en ordenlig beskærersaks, en Felco 2 så nu er det en fornøjelse at rende rundt og beskære.
Det er første gang vi prøver at beskære vores roser så kraftigt, men det var hårdt tiltrængt, jeg har bare været nervøs for at gøre det forkert. Nu har jeg læst en del om det og snakket med svigermor(o; Så nu skulle det have et forsøg. Roser skulle have rigtig godt af at blive beskåret hvert år, så kommer der mange blomster og planten forbliver sund.
Jeg er kommet til at elske roser efter vi er flyttet herud. Det er fantastisk at en så smuk plante kan blomstre helt fra maj-nov måned, selvfølgelig alt efter hvordan vejret er.

Mamutten er også blevet pakket ud igen så den kan få noget luft og lys, så håber vi nattefrosten er ovre, ellers må den få en lille dyne på igen. Lige nu ser den ikke særlig flot ud men klik endelig på linket så kan I se hvordan den så ud sidste sommer.

Hvordan ser det ud hos jer? Skal i have varme hveder i morgen? Jeg håber jeg selv når at bage nogle ellers er jeg sikker på at bageren har nogle tilbage(o:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *