post

Vi har en del Mirabella træer i haven og de giver hvert år en hel del frugt. Jeg må dog indrømme at jeg har været rigtig dårlig til at få dem brugt. Vi har selvfølgelig spist løs af dem men har ikke brugt dem i marmelade osv.

I år skulle det prøves, ikke til marmelade men ville prøve at sylte dem.
Det skulle være rigtig godt sammen med is, eller til en lækker tærte med lidt flødeskum til.

Du skal bruge:

  • Et eller 2 små glas
  • 1 kg mirabellaer
  • 3 dl vand
  • 550 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. flydende atamon

Kom de skyllede mirabellaer i en gryde sammen med vand sukker og citronsaft. Halver vaniljestangen og bland kornene med lidt sukker og kom det op i gryden.

Kog langsomt op og kog dem ved svag varme i ca. 15 min.

Tag gryden af varmen og tilsæt atamon.
Kom dem på rene glas skyllet i atamon, og så er det ellers bare og vente en uges tid med at smage.
Ved ikke med jer, men jeg glæder mig allerede😃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *