post

En lækker lille snack til når man er lidt lækker sulten.
Smager godt bare i sig selv eller med lidt smør på. Jeg bruger de stykker som ikke bliver så pæne til müsli,
der er altid nogle der knækker eller er bøjede, så kommer jeg dem i en pose og smuldre det og blander det sammen med havregryn og nogle ristede hasselnødder, så bliver det hele brugt og det smager lækkert og man kan selv bestemme indholdet.

Du skal bruge:

  • 1,5 dl havregryn
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 3 dl grahamsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1,5 tsk. salt
  • 1,25 dl olie
  • 2 dl vand

Bland alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt olie, rør det godt sammen.
Tilsæt vand og rør det godt sammen igen.
Lad dejen hvile i 10 min.
Del dejen i 2 potioner og kom dem på hver deres bagepapir.
Når du skal rulle dejen ud tager du endnu et stykke bagepapir og lægger ovenpå dejen så den nu er imellem to stykker bagepapir.

Rul dejen tyndt ud og skær den i passende stykker.
Gentag med den anden potion.
Bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 20 min

Så er der sunde knækbrød og müsli (o:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *