post

Så er der endelig kommet en masse squash i haven.
Der er som altid rigtig mange så har allerede foræret en del væk, men nyder at der er andre der kan få glæde af dem og de er jo meget nemme at passe. Synes det er fantastisk at se hvor kæmpe en plante/frugter det kan blive ud af et lille frø.

Vi bruger dem til mange ting, på panden sammen med aubergine, forårsløg, kartofler, frisk timian og til sidst lidt feta blandet sammen med. Det smager fantastisk, er sundt og meget nemt.

Lavede også en wokret i sidste uge. Der brugte jeg squash som pasta, Martin er ikke lige så begejstret som jeg er, men er nok lidt en mande ting(o; Jeg synes ihvertfald det er lækkert og meget sundere.

Det knap så sunde som mange af jer nok har prøvet er en squashkage, det smager så englene synger.
Specielt hvis der kommer cremecheese på.
Lavede en i weekenden til vi skulle have nogle gæster og havde googlet lidt forskellige opskrifter, men faldt over denne her fra Copenhagen Cakes og den kan varmt anbefales! Jeg valgte dog ikke at komme så meget frosting på som hun havde og det var jeg glad for, ellers ville den bliver alt for sød til vores smag. Dejlig svampet og krydret kage.

Imorgen står den på squash suppe med nogle andre lækre grøntsager så som, porre, gulerødder, selleri, nogle gange kommer jeg også lidt kartofler i.

Sidst men ikke mindst så er fyldte squash også meget godt. Der plejer jeg at lave en lidt krydret farsblanding, enten med svin eller okse. Dele dem på midten, skrabe det bløde ud og komme fyldet i. Drys lidt ost over inden de kommes i ovnen. Kan være jeg når at lægge en opskrift ud inden så længe, ellers plejer jeg selv at google for at få lidt inspiration.
Håber i kan bruge nogle af ideerne hvis i lige som os har rigtig mange squash(o:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *