post

Bliver lige nød til at dele disse fantastiske billeder med jer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Havde en fridag igår, og den blev brugt på hygge med en god veninde fra min mødregruppe, mens ungerne legede sammen. Fedt at se at de nu kan have så meget gavn af hinanden i forhold til da de lå på hver deres legetæppe. Vi var hjemme igen til middagstid, hvor Oliver skulle have sin middagslur og imens ville jeg rundt og nyde haven i det fantastiske vejr.

Vi har i foråret været igang med et af de lidt større projekter, nemlig et bålsted. Vores ønske er at vi vil lave flere rum i haven, altså gøre haven mere romantisk. Derfor har vi bla.plantet en masse sommerfuglebuske for at tiltrække både sommerfugle og bier og det må man virkelig sige at det har hjulpet. Et fantastisk syn og ikke mindst duft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sommerfuglebusk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi købte buskene her i foråret hvor de var meget små og tynde. Troede slet ikke vi ville nå og få så meget gavn af dem allerede i år.

Når de er færdige med at blomstre for i år skal de beskæres ned, enten helt eller delvist, det er ikke helt bestemt endnu, men ved at beskære lidt i dem hvert år får man en meget tættere og frodigere busk, og hvem vil ikke gerne det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *