post

Lige nu vrimler det med bær i haven(o:

Der er masser af flotte store solbær,ribs,stikkelsbær og inden længe er vores blommer også klar.
Når de er klar skal jeg lave en sommer marmelade jeg lavede for et par år siden, men den var bare så god så nu skal der laves en ny omgang. Den består af ribs,solbær og blommer.


Jeg mangler også at plukke lidt flere solbær da vi elsker at have dem i fryseren til smoothies, solbærsnaps eller bare til lidt kompot.

Tiden er lidt knap lige pt. da alle vores trævinduer er ved at få en ordenlig tur.
Først er de blevet afrenset, derefter slebet og til sidst får de olie, men med det danske vejr er det ret svært at blive færdig.

Ind imellem alle vinduerne ordner vi lidt have, når Oliver tillader, Oliver elsker ihvertfald at plukke af alle blomsterne, ikke altid vi er helt enige, men når det så er til mor så kan man jo ikke stå for det(o;
Lige nu er solsikkerne sprunget ud, vi har sået dem ved køkkenhaven sammen med lidt morgenfruer, da det tiltrækker alle de gode insekter. Roserne er fra et bed aller bagerst i haven, det får lov til at passe lidt sig selv, men roserne er kommet rigtig flot alligevel.

Køkkenhaven har ikke skuffet i år. Vi nyder de dejlige sukkerærter, kartofler og løghøsten har været rigtig god i år som i kan se på billedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *