post

Som i måske allerede har opdaget har weekenden stået på fødselsdag, både Martin og Oliver har fødseldag imorgen så det blev fejret i stor stil i weekenden(o:
Vi skulle begge arbejde fredag så Oliver blev passet hos farfar og farmor, så da vi kom hjem fredag var det bare så dejligt at kunne nå at gøre en masse ting klar til fødselsdagen, så man ikke skulle gøre det helt vilde når først gæsterne var kommet.
Græsplænen blev også trimmet for første gang i år, en fornøjelse at få det gjort og heldigvis skinnede solen.

Ind imellem var der også gang i kagebagningen så det hele kunne nå at blive klar.
Først lavede jeg den appelsinmousse der skulle i så den kunne nå at sætte sig, dernæst lavede jeg kagen som skulle deles til bunde og lod den afkøle. Det passede med at jeg kunne lægge kagen sammen fredag aften. Som i kan se på det første billede gør jeg det i den form bundene er bagt i.
Lørdag morgen startede jeg med at lave smørcremen og smurte kagen op 1. gang inden vi hyggede med morgenmaden, kagen blev smurt op 3 gange før det var rigtig godt. Imellem hver opsmørring kom kagen i køleskabet så det kunne stivne. Til sidst stod den bare på at få pyntet kagen og det er jo helt klart det sjoveste(o:

De fleste kom i løbet at eftermiddagen for at hygge lidt inden maden, det var rigtig inde hygge vejr den dag. Stegen blev godt nok grillet men resten forgik indenfor(o: Synes det er så smukt når flaget er rejst!

Søndag tog vi en tur i Løveparken og nød det dejlige vej og da Oliver senere sov til middag der hjemme gik jeg en tur i haven og hyggede mig lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *