post

Hvor er de bare dejligt at se hvor mange nye følgere vi hele tiden får, det gør bare en så glad at se. Vi kan næsten ikke vente til det bliver forår, så man kan komme lidt mere ud i haven igen.

For at bruge ventetiden har jeg sammen med min svigermor tilmeldt mig et Pileflet kursus i starten af februar. Der bliver holdt kursuser i Vejle og Horsens i februar og datoerne er at finde inde på FOF hvis andre skulle være interesseret.

Jeg har længe snakket om at jeg gerne ville lærer kunsten, men det er bare ikke blevet til noget.
Jeg synes det er så fedt alt det man kan lave med pil, det skulle kræve en del fingerkræfter, men tanken om en dag at kunne lave nogle forskellige elementer i haven af pil frister helt vildt.

Fandt lidt billeder på nettet så i kunne se lidt af det jeg synes er fedt. Hulen er nok et stort projekt, men man har jo lov til at drømme(o; Jeg er lidt forelsket i boldene af pil, tænker de kunne være flotte i nogle af bedene eller som de er brugt på billedet, ved siden af en bænk. Pileflet er også rigtig flot at bruge rundt om sine højbede.

Derud over er pil utrolig dekorativ i sig selv hvis man dyrker det i haven, så hvis jeg nu får gang i fletteriet  kunne det da være vi selv skulle dyrke pil. Muligheden er der ihvertfald. Billederne neden for har jeg godt nok vist jer en gang, men bare for igen at vise de smukke farver de giver i haven på denne årstid.

Nogle af billederne er fundet på disse sider:
http://dinby.dk/helsinge/pilekursus-paa-barkholt-planteskole
http://haveselskabet.dk/artikel/flet-pilen-ind-i-haven
http://www.gittesweb.dk/forsidemidt.htm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *