Denne ret er vi ret vilde med her hjemme, den er nem, hurtig og smager fantastisk.
Ved at Martin synes det er den bedste Carbonara man kan få, da der er mere kød i den og jeg synes nu også selv den er ret god og så med et glas hvidvin til, så er fredag aften reddet.

Du skal bruge:

  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 pakke skinke i strimler
  • 200-300 g frosne ærter
  • 250-300 g champignon
  • 2½ dl cremefine 7%
  • 100g Parmesanost
  • Frisk kværnet peber

Varm en wok pande op og svits baconen.
Tilsæt skinken og svits med nogle minutter.
Krydder kødet med peber og husk ingen salt da der er nok salt fra baconen.
Tilsæt de frosne ærter og lidt efter champignon som er skåret i passende stykker.
Lad det simre en 5 min. hvor du rører af og til.
Hæld Cremefine over og lad det simre lidt igen.
Tilsæt parmesanosten og smag til.
Retten er nu klar til at blive serveret, evt. med et dejligt glas hvidvin og lidt flutes til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *