post


Rigtigmange har mange planer om at lave en “Barnets første år” bog, men ender med enten ikke og få den lavet færdig eller får kun lavet en om det første barn.

Jeg synes det er vigtigt at man tænker over hvor omstændigt det skal være, får man skrevet op hvem der var det første gæster på sygehuset, hvilken dato han/hun spiste med ske første gang osv. Vil man sidde og lave en bog der er lige så flot til barn nr. 2 eller 3, der skal jo helst ikke være forskel (o;

Jeg fik ideen til Olivers bog af en veninde, som,havde brugt et ringbind til at sætte en masse billeder i. Jeg syntes ideen var rigtig god, både fordi det virkede overskueligt og tænkte det var en bog hvor Oliver selv kunne sidde og bladre i den uden det gjorde noget hvis der kom lidt fedtede fingre på siderne.

Derud over kan jeg selv styre indholdet, så det er mig selv der vælger hvad der skal i bogen og jeg ender ikke med at få dårlig samvittighed hver gang der er noget jeg ikke har fået skrevet ind

Forsiden har jeg lavet på computeren og printet ud.

 

På de andre sider har jeg både brugt computeren men også en blok med forskellige mønstre i, som jeg kunne bruge af som jeg nu havde lyst til.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *