Vi er blevet ret vilde med at eksperimentere med at lave forskellige snaps her hjemme.
Først startede vi med valnøddesnaps, derefter solbærsnaps, blev dog mere en likør men den smager så godt, f.eks til risalamande.

Det er meget nemt at lave så der er ingen grund til ikke at kaste sig ud i det(o:

Du skal bruge:

  • 400 g vodka
  • 500 g kirsebær
  • 60 g sukker

Skyl kirsebærene og kom dem op i et opbevaringsglas sammen med sukker og vodka.
Derefter skal det stort set passe sig selv, man skal lige ryste glasset engang imellem for at hjælpe med at opløse sukkeret.
Vores stod en måneds tid, men sukkeret var hurtigt opløst så var bare for at få en mere intens kirsebærsmag.
Når man synes smagen er der, sier man det hele og kommer det på en flaske.
Jeg brugte en si og kom et kaffefilter i, det fungerede rigtig fint.

Hvad med jer andre, har I lavet en snaps på noget som blev en succes?

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *