post

Denne weekend blev der igen hygget max igennem, mens der også er ordnet praktiske ting.
De næste par weekender inden jul er for vores vedkommende booket op, så derfor endte jeg med at lave juledekorationerne igår, imens at Martin rev blade sammen udenfor. Så er de to vigtigste ihvertfald klar inden jul(o:

Jeg har altid elsket at lave forskellige dekorationer med blomster og har også været på nogle enkelte kurser. Kunne dog ikke nå det i år, men synes jeg kunne bruge meget fra sidste år hvor jeg var afsted.
Det sjove ved kurserne er også at man bliver så inspireret af alle de andre der er med.
Vi har også så mange ting i haven der kan bruges, så det er kun at gå på opdagelse og dermed spare en masse penge.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oliver sov en rigtig god lur igår så nåede både at lave dekorationerne og nyde en dejlig frokost med manden, hvor vi blandt andet nød en lækker special øl fra det gamle apotek. De smukke hyacintglas var jeg heldig at finde i Imerco i onsdags, og hasselnødderne var dem Oliver og jeg plukkede i haven en dag i september. Se evt. indlæget en fantastisk dag i haven.

Inden jeg begynder har jeg som regel en lille ide i hovedet, om det så bliver den jeg følger eller noget helt andet finder jeg ud af når jeg går igang. Jeg bruger også tit Pinterest for at finde inspiration.

Jeg brugte et fad jeg havde i forvejen, men fadet er ret dybt så har lagt lidt i bunden for at få dekorationen højere op. Jeg kan godt lidt at anvende ler både så man har noget at sætte lysene i og til et fæstne noget af pynten i. Derud over har jeg blandt andet brugt husløg, grene fra troldhassel, grankogler, enebærgran samt noget pynt jeg havde gemt fra sidste år.

Håber i kan lide dem. Jeg glæder mig ihvertfald til at de skal tændes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *