post

Da vi overtog huset aftalte vi at noget af det første vi ville have lavet i haven var indkørslen og få åbnet op ned til søen så man kunne se den. I indkørslen var der en kæmpe stak brænde dækket af presenninger og når det var vinter var udsigten ned til søen okay men når der først var blade på træerne var det helt tæt dernede og der var en blanding af flis, brændenælder og senegræs på jorden.
Så i foråret 2014 hvor der var en masse helligdage gik vi igang.

Vi startede med at rykke buskene op ned langs indkørslen, både for at åbne noget mere op, men også pga. at de næsten dækkede de fine lamper som der allerede var og ud over det var der en masse brændenælder imellem som vi hele tiden skulle rykke op. Så før at gøre det hele nemmere for os selv skulle de fjernes. Der ud over skulle der graves op mellem lamperne for at vi kunne flytte lamperne og trække nye kabler, det var et kæmpe arbejde og håber aldrig vi skal grave op langs med en masse kabler igen.
Selv om at vi havde fået tegninger på hvor de forskellige kabler skulle ligge passede det ikke 100% så vi skulle hele tiden være meget forsigtige og det endte endda med at Martin fik et ordenligt smæld over nallerne en af dagene da vi stødte på strømkablet som der desværre allerede var hul på fra nogle der for nogle måneder forinden havde været for at grave vores fibernet ned. Vi fik dem hurtig kontaktet og så blev det lavet, var da heldig at det ikke gik mere galt end det gjorde.

Her kan I se hvor meget det gjorde. Da vi havde fået styr på kablerne, fandt vi ud af hvor lamperne skulle være og satte dem igen i jorden samtidigt med at vi plantede kugle ahorn.
Ved godt at billederne ikke er helt i den rigtige rækkefølge men synes lige I skulle se et før og efter billede af lamperne.
Derefter blev der rettet af på begge sider og da efteråret kom fik vi sået græs

Til sidst fik Martin lagt grus på hele indkørslen og siden hen lagt fiberdug med ærtesten ved lamperne.

Nu skrev jeg godt nok at vi startede i foråret sidste år men helt færdige blev vi først i efteråret så det er taget lidt i etaper. Rom blev ikke bygget på en dag (o;

Det færdige resultat, med et kig ned til søen.
Hvis du ikke allerede har været forbi indlægget om søen. så tag endelig et kig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *