post

Vi (min mand og jeg) havde et stykke tid snakket om at det kunne være sjovt at prøve og lave en blog for at vise hvor skønt livet på landet er, dele lidt opskrifter med jer og andre DIY projekter.

Jeg fik lysten ved at følge med på andre blogs og jeg synes det er så hyggeligt at se hvad andre laver og få ideer der igennem. Jeg vil meget hellere sidde og kigge blogs end en bog lige nu da jeg synes tiden til at læse er meget lille indimellem når man har små børn, men små indlæg kan man gå fra og til.
Under min barsel havde jeg flere gange lyst til at springe ud i det, fik dog aldrig taget mig sammen før august i år.

Min mand kom med på ideen da vi begge elsker at gå i haven og lave nye projekter. Det fede ved at gå i haven er at man laver noget sammen og får snakket i stedet for at sætte sig ind foran tv´et. Vi elsker dog også at se en god film, med en kæmpe skål popcorn eller noget andet lækkert.

Ideen med bloggen er at dele vores interesse med jer og vise jer “SMÅ GLIMT” fra vores hverdag.

Vi bor på landet og nyder at have pladsen omkring os.
Da vi i sin tid kiggede på hus for en 4 år siden havde vi ikke planer om en stor have da hverken Martin eller jeg var vand til ret meget have, men da vi kiggede på forskellige huse fandt vi efterhånden ud af at vi vægtede en ordenlig have ret stort og samtidigt at der var plads omkring os.
Lige pludselig var drømmehuset der, et enkelt hus uden en masse vedligehold og med åbne marker omkring, en lille sø og ikke mindst en KÆMPE have på omkring 10.000 m2.
Vi var godt nok lidt spændte på om vi ville kunne klare den store have, men vi var så forelskede i stedet at vi tog chancen.
Idag er vi så glade for at vi sprang ud i det. Vi fandt efterhånden ud af at vi elskede at gå i haven, det er så dejlig afstressende og så er der ikke noget bedre end at se at det man har plantet bliver smukkere og smukkere.

Derudover synes vi det er sjovt at lave om i haven, dele den mere op så den bliver mere hyggelig og romantisk.

Ud over at gå i haven elsker jeg også at lave mad. Selvom det ikke altid er lige nemt med små børn så elsker jeg stadig at eksperimenter med nye opskrifter ind imellem. Oliver elsker heldigvis at være med så det hjælper lidt på det hele.

Vi håber I vil synes om bloggen og I vil følge med (0:

cropped-P8240166-e14397560196673.jpg

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *