post

Så blev det endelig d. 23 december og dermed også juleferie her hos os.
Jeg glæder mig som et lille barn til imorgen, det bliver så sjovt at se hvad Oliver siger til julen, indtil videre er han ret begejstret, han snakker om nissemænd hele tiden(o;

Dagen idag har stået på lidt ekstra hyggelig morgenmad i form af Øllerbrød med flødeskum, kandiserede æbler og mandler. Er ikke alle der er glade for Øllerbrød men engang imellem synes jeg nu det er lækkert og Oliver elsker det.

Lige nu sover Oliver til middag og imens har jeg fået handlet det sidste ind og Martin har støvsuget bilerne, det var ved at være tiltrængt og skønt at få gjort.
Når Oliver engang vågner står den på en lille lækker solsikkebolle med en skøn kop kaffe til. Opskriften på bollerne kommer inden så længe.

Senere skal vi hente et nyt spisebord som er vores julegave til hinanden. Jeg glæder mig helt vildt vi har længe gerne ville have et nyt, men synes ikke rigtig vi har kunnet finde det rette. Vi er blevet enige om et plankebord og det er nu endelig blevet færdigt. Vi er så alligevel kommet til at købe en lille ting til hinanden, men det er også bare så hyggeligt at give gaver(o: Nu skal vi så bare på spise stole jagt i det nye år.

Der skal også laves Risengrød sidst på eftermiddagen da jeg står for Risalamanden igen i år, plejer altid at lave så der er til Risengrød d. 23 og så kommer jeg det der skal bruges til Risalamande i en stor skål sammen med vanilestang og de hakkede mandler, så det rigtig kan give smag natten over og så laver jeg den færdig imorgen.

Håber i ligesom os er kommet i julestemning og nyder juledagene.

Vi vil ihvertfald ønske jer alle en rigtig glædelig jul.


2 thoughts on “Glædelig jul fra os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *