post

Så er der købt lidt flere frø til køkkenhaven + lidt ekstra(o:
Vi er bare så klar på køkkenhaven i år. Efter at jorden er blevet bearbejdet ordenligt, er den bare så lækker at arbejde i og så har den fræser som Martin fandt vist sig at være den bedste investering.
Det hele bliver bare lige lidt nemmere når man har lidt hjælp!
Kom også til at købe en buket roser, så må de nydes mens man venter på dem i haven.

Indtil videre er der købt:

  • Rødbeder
  • Sukkerærter
  • Hovedsalat
  • Spinat
  • Squash
  • Gulerødder

Kom også til at købe nogle blomster frø. Solsikke, Morgenfrue og Ærteblomster.
Solsikken synes jeg bare er så smuk og perfekt til at bruge som en snitblomst. Dem vi havde sidste år blev højere end os selv, men i år har jeg valgt en sort der kun skulle blive 120 cm da de andre nemt væltede hvis det blæste.

Morgenfruerne skal både såes i køkkenhaven for at tiltrække alle de gode insekter, men også foran køkkenet i kryddeurte kasserne af samme årsag og selvfølgelig forbi de er så smukke!! De er også rigtig gode som snitblomst.

Ærteblomster havde vi også sidste år i bedet ved bålstedet, de har den dejligste duft og kommer i alle mulige farver. Har 2 espalier som de får lov til at kravle op af da de kræver en vis form for støtte.

Så nu venter vi bare på at vejret bliver lidt varmere(o:
Satser på at det bliver vejr til årets første is kaffe i weekenden, har ihvertfald lavet kaffe-isterninger. Der skal også eksepermentres med en appelsin mousse som jeg evt. vil bruge i fødselsdagslagkagen til Martin og Oliver, men den bliver lige testet af først, så er weekendens dessert også hjemme(o;

God weekend til jer alle sammen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *