post

Så er det blevet Januar og 2016 er skudt igang.

Håber I alle sammen havde en dejlig nytårs aften?
Vores blev meget stille og rolig da Oliver stadig var syg nytårsaftensdag, så vi valgte at blive hjemme.
Lige i starten var det selvfølgelig ikke så fedt at vide at man måtte aflyse sin aftale, men vi tænkte at vi ligeså godt kunne få det bedste ud af det, så jeg kørte ind og handlede ind til en hyggelig aften. Desserten var jo på plads i og med at det var os som skulle stå for dessert til 12 personer. Så det gik vi ihvertfald ikke ned på(o;

Vi startede med lidt snaks, bobler og saftevand til Dronningens nytårstale.

Til forret valgte vi at hente inspiration hos en af mine favorit bloggere Valdemarsro.

Havde set hun havde lagt lidt foreslag ud til nytårsmenuen, så lurede lige om der skulle være en nem forret imellem og det var vi så heldige at der var. Det blev Lakserilette, en ret der krævede få ingredienser og som smagte rigtig godt. (Hvis I klikker på opskriften kommer I ind på Valdemarsro)

Hovedretten blev Oksehøjrebs steaks fra egen avl, med hasselbagte kartofler, bearnaise sovs, asparges indrullet i bacon og portobello svampe med fyld.

Desserten stod på hjemmelavet lagkage med lyse bunde, solbærmousse og chokolademousse.

Kagen blev rigtig god, elsker at kombinere det friske med det søde.
Den krævede dog stadig en kop kaffe til efter min mening (o;
Opskriften på kagen kommer i løbet af ugen, men kan allerede nu sige at den egner sig rigtig fint til at blive frosset ned, for vi havde skåret det sidste i 3 stykker og kommet i fryseren til hvis der en dag lige kom lidt gæster forbi. Det gjorde der så idag og den smagte stadig lige så godt, så en rigtig god kage hvis man vil være i god tid.

2016
1. nytårsdag havde Oliver det meget bedre så vi hyggede stille og roligt med morgenmaden og tog derefter ud for at gå en tur i det dejlige vejr. Var så skønt med en dag uden en masse blæst.
Vi tog ud til Vingsted centret hvor der er så smuk en natur og gode stier at gå på.
Der er også et Jernalder miljø med nogle hytter, lidt geder og et par enkelte haner som Oliver syntes var meget sjove.

Der var også plantet en masse forskellige slags pil i utrolig smukke farver, fik helt lyst til selv at dyrke pil så nu må vi se om det bliver en realitet engang(o:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *