Jeg er helt overvældet😃 Har lige opdaget hvor mange der har været inde og kigge på vores blog i juledagene, hvor er det skønt at se at I følger med, jeg bliver helt varm inden i☺️

Jeg håber I alle sammen har haft en skøn jul? Vi havde ihvertfald en rigtig dejlig jul og hvor var det sjovt at se begejstringen fra Oliver, han hyggede sig helt vildt og klarede det bare så fint selvom vi til den ene julefrokost var rigtig mange. Se lige det fine bord, klar til en masse gæster.

D. 27 december er min fødselsdag, men i år blev det en helt stille og rolig fødselsdag, kun os 3.
Var bare så dejligt at kunne nyde dagen sammen her hjemme, havde regnet med at vi skulle ud og gå en lang tur, men det var det godt nok ikke vejr til, så vi blev inden døre og nød det.
Dagen startede med lækre rundstykker fra bageren, nogle meget dejlige gaver fra familien og derefter blev der leget med alle Olivers nye legesager og kigget nærmere på ens egne gaver.

Senere en lækker enkel frokost med lidt rester fra julefrokosten og en dejlig special øl fra Kloster bryggeriet.

Noget af dagen gik også med at give vores nye plankebord sæbespåner, jeg glæder mig så meget til at tage det i brug, og at det endelig bliver plads til det hele når man dækker bord. Når det kommer så vidt skal vi nok ligge nogle billeder ind.

Til aften havde jeg bestilt sushi, vi elsker sushi og synes det er så lækkert at sidde og nyde det mens snakken går og så med et dejligt glas hvidvin til. Alt i alt havde jeg en fantastisk dag med dem jeg elsker aller mest.

Imorgen er det så allerede nytårsaften og jeg glæder mig til at nyde aften sammen med gode venner og ikke mindst Martin og Oliver og selvfølgelig noget lækkert mad. Idag har Oliver så desværre været syg med høj feber så håber han er frisk imorgen. Jeg har igår og idag været igang med nytårs kagen da det er os der står for desserten og glæder mig til at den skal gøres færdig imorgen. Den mangler en ekstra opsmørring eller to og så skal der lidt pynt på. Kagen består af et lag solbær-mousse og et lag chokolade-mousse og en lille smugle solbærsnaps. Hvordan den endelig kommer til at se ud må i vente med til efter nytår og så skal der nok komme opskrifter.

Vi håber I fortsat vil følge med i 2016, vi vil ihvertfald gøre hvad vi kan for at underholde jer.
Rigtig godt nytår fra os til jer og må I alle sammen have en fantastisk aften.

One thought on “Et lille glimt fra juledagene og rigtig godt nytår.

  1. Det ser bare så julehyggeligt og fint ud hos jer. Tillykke med fødselsdagen også her midt i juledagene.
    Du er altså god til det med kager, og jeg husker også din beretning om jeres bryllupskage. Glæder mig til at se din nytårskage i færdig udgave.
    Her står den på hamburgerryg og grønlangkål i aften – for os 3 alene hjemme som altid nytårsaften.
    Håber Oliver bliver frisk til at I alle får en dejlig aften med jeres venner.
    Godt nytår fra hele familien her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *