post

Hvor har det bare været et fantastisk vejr denne weekend, ja faktisk det sidste stykke tid.
Det er utrolig så meget det gør ved ens humør og overskud når solen skinner.
Jeg har fået så meget mere ud af denne weekend og endnu et plus er at jeg igen har fået lysten til at komme ud at løbe. Må indrømme at jeg ikke har kunnet tage mig sammen til at løbe om aften i mørke, regn og blæst og det må man sige at der har været en del af denne vinter.

I weekenden har Martin hygget sig med at lave værkstedsbord, Bordet er næsten færdig og næste step er at give det olie. Bliver så fedt når det kan blive taget i brug.
Det er så sjovt at se Oliver når han er med farmand ude at arbejde i værkstedet, han elsker det(o:

Jeg har gået og gjort mig nogle tanker omkring vores bed til krydderurter.
Glæder mig helt vildt til at få gjort det sidste klar så der kan komme en masse krydderurter lige ude foran køkkenet. Glæder mig også til at se hvordan bonderoserne kommer til at tage sig ud (de er i bedet på billedet), nogle af dem blev flyttet i foråret og flere kom til  fra en anden have. Sidste sommer kom der ikke blomster på de nye så bliver spændende at se farverne i år. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal lige have fjernet stenmel og stabilgrus fra hullerne, derefter fyldt jord i og så skal der plantes, men venter lige til det bliver noget varmere i vejret.
Jeg forestiller mig en blanding af:

  • Rosmarin evt. opstammet
  • Mynte
  • Timian
  • Citronmelisse
  • Purløg
  • Persille
  • Morgenfruer for at tiltrække de gode insekter

Derud over glæder jeg mig helt vildt til at få klippet alle vores roser ned og se dem blomstre, vi plantede en del nye roser i efteråret så bliver spændende at se om de har klaret vinteren og nyde de mange nye farver.
Er også spændt på at se hvordan blomsterengen kommer til at tage sig ud nu det bliver 2. sæson.
Ja som i nok kan fornemme så glæder vi os bare utrolig meget til foråret og sommeren(o:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *