post

Bonderoser er noget af det smukkeste og jeg glæder mig altid til denne tid på året hvor de springer ud. Jeg synes den oser af romantik og vi vil meget gerne have en romantisk have så kan nemt være at vi skal have flere bonderoser.
Synes det er rigtig flot hvis de er samlet lidt i grupper.
Det er vores på vej til, men ellers står der flere lidt rundt omkring i haven.


Mange af dem var ved at lukke sig sammen her til aften da jeg var rundt for at tage billeder så dem må i lige vente med(o; Lige et godt tip så I ikke laver samme fejl som mig. Bonderoser skal gødes om efteråret ikke i foråret, da de så bruger al deres energi på bladene i stedet for at lave blomster. Taler af bitter erfaring(o;

Vi brugte blandt andet bonderoser fra haven til at pynte op med til vores bryllup.

I morgen står den på fridag, så der skal der arbejdes hårdt i haven og så henter jeg Oliver tidligt i vuggeren så vi kan nyde resten af dagen sammen. Kunne forestille mig at vi skal bade lidt igen, det var ihvertfald et kæmpe hit idag da vi kom hjem. Vi fik det sat op i morges og fyldt med vand så det kunne blive varmet op af solen i løbet af dagen og så blev der ellers plasket i vand til den helt store guldmedalje(o: På billedet kan i lige ane bassinet. Var ellers for at tage et billede af blomster engen, men det ser ikke rigtig ud til at der komme lige så mange blomster som sidste år, så det er vi ret ærgelige over, men nu må vi se hvad det ender med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *