post

Denne marmelade lavede jeg sammen med den alm. blommemarmelade
Skoldede alle blommene samtidigt og delte dem op efterfølgende.
I får lige hele opskriften fra start til slut.

Du skal bruge:

  • 650 g blommer
  • 300 g sukker
  • ½ dl vand
  • 2 stjermeanis
  • 1 tsk. rød melantin
  • atamon

Læg blommerne i en gryde og dæk dem med vand, kog kort op og hæld vandet fra igen.
Giv blommerne et “chok” med et koldt brusebad, så er det nemlig nemmere at flå skindet af og udstene blommerne.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når blommerne er klar kommes de igen op i gryden sammen med vand og sukker.
Lad det koge i 10-20 min alt efter hvor meget bid du vil have i det.
Smag til med rørsukker.
Når det er smagt til og mens det stadig koger tilsættes rød melantin som er blandet op med lidt sukker,
lad det koge mens du rører rundt i ca. 2 min.
Skum evt. af og marmeladen er nu klar til at komme på skoldede og atamon skyllede glas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *