post

Så tør jeg ellers love for at fryseren er blevet fyldt op.
I løbet af sommeren har vi haft to fedekvæg til at gå og græsse på vores mark. Det har været så hyggeligt med lidt ekstra selskab. I kan se dem i indlægget om vores Simmentaler.

Grunden til at vi fik dem var selvfølgelig at de til sidst skulle slagtes så vi kunne få noget lækkert kød i fryseren. Jeg hentede kødet hos slagteren i onsdags og det så bare så fint ud, fin fedtmarmorering og fedtkant.
OLYMPUS DIGITAL CAMERADet var dejlig nemt at få kødet pakket, slagteren havde sat sedler på næsten alt kødet så vi nemt kunne se hvad der var hvad og så var det bare med at have en masse fryseposer hjemme.

Vi valgte at skære den ene okse højreb ud til steaks, det gjorde vi også sidste gang og kødet er bare så mørt og lækkert. Som en pause i pakkeriet skulle vi selvfølgelig prøvesmage kødet så vi stegte 3 steaks af højrebet, bagte nogle kartofler i ovnen og varmede en god gang bearnaise sovs(vores yndlings er K-salats),samt nogle ærter. En nem løsning nu når der ikke var meget plads i køkkenet og det skulle gå hurtigt.
Det var bare så lækkert, helt frisk kød med masser af smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *