post

I vores familie elsker vi at hygge uanset hvilken tid på året det er, men når der om efteråret er gang i brændeovnen og vinden suser uden for hygger man lige lidt ekstra.
Vi elsker julen og hyggen der følger med, jeg plejer hvert år at bage brunkager og så har vi en konfekt dag hvor vi mødes med familien og laver en ordenlig omgang lækker konfekt.

I år er det desværre ikke lykkedes os at finde en dag hvor alle kan så jeg er ved at finde ud af hvad jeg vil have lavet af julegodter og så er jeg helt sikker på at der bliver julehygget med resten af familien på et andet tidspunkt, hvor vi kan smage hinandens lækkerier.

Sidste år prøvede jeg for første gang at lave vaniljekranse, de var rigtig gode så det skal prøves igen i år. Brunkagerne er en fast opskrift jeg følger som jeg prøvede ved et tilfælde for nogle år siden og den faldt i rigtig god jord hos manden,
så det laver man jo ikke om på (o;
Sidste år lavede jeg også honning hjerter efter en opskrift fra Claus Meyer og hvis nogle af jer falder over hans opskrift kan de varmt anbefales, men så skal man til at i gang for, fordejen skal helst stå en måned inden den bruges, men tænker nu også 2-3 uger går. Jeg laver dem dog ikke i år da jeg altid ender med at lave for meget og så synes jeg også det er sjovt at lave lidt forskelligt hvert år.

Så her er mine ideer indtil videre:

Bountykugler (et dejligt friskt stykke konfekt som kan opbevares i fryseren)
Brunkager i massevis
Vaniljekranse
Salt karameller
Lakrids kugler
Bonbon med kondenseret mælk

Nu må vi så se om jeg/vi får lavet det hele, ellers kommer det på listen til næste år(o;
Jeg er også faldet over en opskrift på julekaffe med kanel og rom som jeg synes lyder rigtig lækker så den skal helt sikkert prøves en dag når vi trænger til noget der varmer lidt.

Bliver jo helt lækkersulten af at sidde og kigge på alle de forskellige opskrifter(o;

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *