post

Det sidste stykke tid har Martin været at finde i sit værksted, han har længe drømt om at det endelig skulle blive et sted som indbød til at man har lyst til at være der ude og ikke bare et værksted med en masse rod. Rummet bliver også dejlig lunt pga. vores pillefyr så værkstedet kan også sagtens bruges til en lille fest. Det gjorde vi f.eks. da vi holdte navngivning for Oliver.
Så som I kan høre var der flere gode grunde til at komme igang(o;

Jeg glæder mig også til at kunne lave mit eget lille hjørne til når der skal laves dekorationer eller andet sjovt. Jeg har for længe siden set et plantebord jeg godt kunne tænke mig at lave.
Jeg så det i et af Isabellas magasiner. De har valgt at købt 2 rulleborde i Ikea til knap 400,- stykket og så er de blevet malet, bordpladen har fået olie og så er der kommet greb på.
Synes det ser meget fint ud og også praktisk.

Værkstedet er blevet malet og der er blevet lavet et fint og praktisk værkstedsbord.

Bukkene/bordben er lavet i profilrør som er skåret og svejset sammen og derefter malet for at undgå rust og give et pænere resultat. Bordpladen er lavet af 45 x 200mm spærtræ for at få nogle store brede brædder. Som den sidste finish har bordpladen fået en behandling med Junkers rustik bordpladeolie mahogni for at fremhæve årene i træet og for at matche vinduerne.
I den ene ende af bordet har han monteret en 5 mm tyk jernplade, så man har et sted til at hamre på, uden at det giver mærker i bordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *